Dată fiind Hotărârea Guvernului RM cu privire la instituirea Codului Roșu de alertă la nivel național, vă informăm că toate cererile rezervate rămân actuale și vor fi examinate după ce această situație va fi depășită.


Sperăm că vom reuși să organizăm 2 ture la sfârșitul verii. Sparta continuă să se pregătească de acest sezon, atât în Bulgaria (îmbunătățirea bazei de odihnă, a cantinei), cât și în Moldova (cadre, programe). Oficiul nostru activează în regim online.

Scrieți-ne pe adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Aveți grijă de voi și de cei apropiați!

 

 

Sparta Vă invită!

 

Tabăra împlineşte 25 de ani. Complexul Victoria în or. Balchik, Bulgaria. Este o teritorie verde, cu îngrădire, departe de hotelele gălăgioase şi şosele. Plaje; plaja centrală - de nisip, în apropiere se află una stîncoasă şi bazin. Hrană sănătoasă, de 5 ori pe zi, bucătari din Moldova. Securitate: la 20 de copii 2 pedagogi, care au absolvit Şcoala Instructorilor.

 

  • 7 staţii interactive excepţionale

 

  • Quest-uri, flashmob-uri, spectacole teatrale

 

  • Cursuri de înot, alpinism

 

  • Excursii pietonale de detaşament de 2 zile (orientare în spaţiu, corturi, ruguri)

 

  • Video şi foto schimburiun bonus plăcut pentru fiecare!

 

SPARTAimplicare, abordare individuală, o lume a aventurii, oportunitate de a te cunoaşte pe tine însuţi şi de a face noi prieteni! 

 

 

 

Rezervă-ţi locul de dormit: )  

registerbutton ro

 

Pachetul complet de documente prezentat cu 10 zile înainte de plecare.

NEW: ne deplasăm la Dumneavoastră, pentru întocmirea documentelor (contra unei plăţi suplimentare).

 

 

Sparta pe Facebook

Partenerii noştri

 

            cybermd 1

Video Spartan