zima 2017

 


 

Aerul montan,zăpada imaculata, comunicarea şi întilnirile interesante îi vor ajuta copilului dumneavoastră să se odihnească după finisarea 1 semestru şcolar şi să gasească o nouă sursă de energie pentru innoirea forţelor!

 Siguranţa copiilor este garantată de instrucori-educători specializaţi!

 

Timpul:             2-9 ianuarie anul 2018- 6 zile, 5 nopţi!

Locul :          România, Judetul Suceava, Vatra Dornei

Preţ:  175 euro. Include : transport tur-retur; mese de 3 ori pe zi; cazare in camere de 2-4 persoane

(dus+WC); program distractiv;

 

Pentru a asigura securitatea pe pîrtie se propun două programe..

Progaramul nr 1: 

Destinat copiilor mai mici şi schiorilor incepatori. Pentru cei, care nu planifică coborirea de pe munţi cu schiurile- se propun plimbari, marşuri turistice, excursii. De asemenea, ei au posibilitatea de a merge la saniuş cu sanii sau „farfurii”. Pentru doritorii care doresc sa invete sa schieze există pîrtii speciale.

Programul nr 2

ДDestinat copiilor ce pot deja schia. Ei pot coborî de pe pîrtii cu diferite grade de dificultate, sub supravegherea instructorilor.

În scopul rezervării locurilor e necesar să achitaţi un avans de 50EU. Dupa-mai scump.

 

Pina la 20 decembrie 2017 e necesar de prezentat: pasaportul biometric si procura-declaratie de la parinte. Este posibila plecarea maturilor.

 

E necesar de avut: mincare pe drum-tur, obiecte de igienă personală: îmbrăcăminte: o jachetă caldă, pantaloni calzi (2 perechi), o cusma(2 buc.), o eșarfă, mănuși (2 perechi); încălțăminte caldă (2 perechi); o lanternă,o caraoce , un pix, costum de carnaval sau element de costum, puteți lua patine, schiuri, sanie, muzica și filmele preferate. În cazul bolilor cronice, este necesar să aveti medicamentele necesare, precum și pentru raceala- trusa de prim-ajutor cu instrucțiuni.

Detalii la tel:  022  430-430, 068-430-430, 079-430-430 și: www.sparta.md

 


 

 

 

 

Sparta pe Facebook

Partenerii noştri

 

             

Video Spartan