Home

Scrie-ne la  [email protected]
Ai grijă de tine şi de cei dragi!
Informaţii – pe site şi pe  https://www.facebook.com/campussparta

Plătește ONLINE

Unde să întâlnești Halloween-ul, dacă nu în castelul lui Dracula?

2630 octombrie 2022

Vacanțe de toamnă cu instructorii taberei Sparta (castelele Brașov, Bran și Peleș, Cetatea Râșnov)

Cost: 180 euro / persoană (călătorie, cazare, masă, 4 excursii)

Invităm adulții să se alăture echipei Sparta-mamos – Sparta-papos

Ne vom teme împreună.

Rezervare: 50 euro.

Braşov – oras cu istorie de aproximativ 800 de ani, uimeste cu arhitectura si istoria bogata, cu natura neatinsa si zona muntoasa cu un aer curat si peizaje sclipitoare.

Castelul Bran – denumit “castelul Dracula”,este un monument istoric si arhitectonic, constuctia caruia sa incepu in sec 13-lea el fiind la initial o cetate de trecere a devenit resedinta regala. Asa in 1920 Cetatea Bran a fost transformata in castel si a devenit proprietatea reginei Maria.

Castelul Peles – Construit la sfirsitul sec. 19-lea la initiativa primului Rege al Romaniei Carol I ca resedinta de vara. Este fosta resedinta regala acum este muzeu cu 160 de camere, unde sunt strinse o multime de obiecte si sunt restaurate camerele a castelului asa cum aratau in acele timpuri. Castelul Peles pe drept intra in top 10 din cele mai frumoase castele a Europei. Castelul Pelisor – este un mic palat construit la sfirsitul sec. 19-lea din dorinta regelui Carol I, ca resedinta a principilor moştenitori Ferdinand si Maria cu 90 de cameri. Bineinteles totul este restaurat si vizitindul ve-ti face o mica calatorie in trecut.

Detalii…

SPARTA – pe parcursul întregului an

Recomandări

Ce vei lua cu tine în tabără...
icon-1.png

Despre noi

Sparta – tabără tematică pentru copii, cu scufundare într-o atmosferă experimentală. Aceasta înseamnă implicare, lumea aventurilor, descoperire de sine şi noi prieteni.

Termeni și condiții

Politica de confidențialitate

icon-2.png

Adresa

Republica Moldova, mun. Chişinău, sector Râşcani, str. N. Dimo, 17/4Intrare de pe strada Alecu Russo, în partea stângă a Liceului „Lucian Blaga”
icon-3.png

Date de contact

Telephone fix: +(373 22) 430-430GSM/Viber: + (373 68) 430-430Email: [email protected]Luni – Vineri : 10:00 – 14:00Sâmbătă - Duminică – zile libere

Sparta.md © 2022. All rights reserved.