Sparta Charity

“Fiecare copil vrea să fie fericit!”

 

Sparta-Charity este o vacanță pentru copii din familii cu venituri mici și orfani de la internate. Condiții pentru alegerea unui copil în schimbul Bine:

– copilul nu a fost niciodată la mare

– copilul trebuie să fie din sat

– familia ar trebui să fie cea mai săracă din sat

Cheltuielile pentru reabilitarea acestor copii nu sunt suportate de guvern, nu de sponsori, ci doar de tabăra SPARTA în detrimentul veniturilor din schimburi plătite, iar participarea ta ca patron al artelor este în acest sens.

Puteți lua parte la selecția unui copil în conformitate cu toate condițiile și să preluați DOAR partea organizatorică a pregătirii și trimiterii copilului în tabăra SPARTA.

Salavat Zhdanov despre caritate, viața orfanilor și problemele cu care se confruntă absolvenții școlilor de internat.

Condiții pentru pregătirea și trimiterea unui copil în tabăra „Schimbarea bunului”

„SPARTA” Documente necesare:

1. Cerere originală Pentru a evita cazurile în care copiii din familii înstărite au fost trimiși în tabără, vă rugăm să indicați în cerere informații fiabile în formular: Solicităm trimiterea (numele, prenumele, data nașterii copilului, instituția de învățământ, clasa în care copilul studiază) la tabăra de sănătate a copiilor „Sparta”, deoarece este orfan / membru al unui familie cu venituri.

Mamă tată _________________________________________, alți membri ai familiei ________________________________________________________________,

Locurile activității lor ___________________________________________________________________,

Locul de reședință (condițiile de viață ale familiei sunt descrise în detaliu: suprafața, disponibilitatea gazului, apei, electricitate, telefon).

Persoana de contact pentru coordonarea problemelor: funcția __________________________________,

NUMELE COMPLET _____________________________________________________________________________,

telefoanele sale: la serviciu _________________________, acasă ___________________________, mobil _________________________, E-mail _________________________.

2. Pașaport biometric al copilului, indiferent de vârstă;

3. Procură certificată de un notar în limba română, indicând: Durata călătoriei (în funcție de data plecării înainte de sfârșitul verii) Scopul călătoriei este îmbunătățirea sănătății; Locul – Bulgaria, Cernomoreț; Persoane însoțitoare (conform schimburilor)

4. Certificat medical pentru un student care pleacă într-o tabără de țară: (7 zile înainte de plecare).

 

icon-1.png

Despre noi

Sparta – tabără tematică pentru copii, cu scufundare într-o atmosferă experimentală. Aceasta înseamnă implicare, lumea aventurilor, descoperire de sine şi noi prieteni.

Termeni și condiții

Politica de confidențialitate

icon-2.png

Adresa

Republica Moldova, mun. Chişinău, sector Râşcani, str. N. Dimo, 17/4Intrare de pe strada Alecu Russo, în partea stângă a Liceului „Lucian Blaga”
icon-3.png

Date de contact

Telephone fix: +(373 22) 430-430GSM/Viber: + (373 68) 430-430Email: [email protected]Luni – Vineri : 10:00 – 18:00Sâmbătă - Duminică – zile libere

Sparta.md © 2024. All rights reserved.