Termeni și condiții

Generalități
Bine ați venit pe pagina web www.sparta.md care are drept scop asistarea Dvs. în obținerea informațiilor de călătorie, a face rezervări de bilete de călătorie, precum și beneficierea de alte servicii oferite de noi sau de partenerii noștri.
Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții care reprezintă un aranjament contractual între noi și Dvs. ca utilizatori ai paginii web. Dacă nu sunteți de acord cu vreo prevedere a condițiilor contractuale nu utilizați în nici un caz serviciile acestei pagini web.
Acceptarea Termenilor și Condițiilor presupune că Dvs. Vă asumați respectarea prevederilor stipulate aici. Ne rezervăm dreptul să modificăm oricând dorim Contractul fără nici o notificare suplimentară, iar continuarea folosirii site-ului nostru presupune acceptarea prevederilor acestuia modificate sau actualizate.

Dacă utilizați pagina noastră web înseamna că:
– aveți cel puțin 18 ani;
– aveți capacitatea de a vă asuma obligații legale;
– veți utiliza acest site în conformitate cu prevederile acestui Contract;
– veți utiliza acest site doar pentru a face rezervări pentru Dumneavoastră sau pentru altă persoană în numele căreia aveți dreptul să acționați;
– veți informa aceste persoane despre termenii și condițiile care se aplică rezervărilor pe care le-ați făcut în numele lor, inclusiv toate regulile și restricțiile care se aplică în acel caz;
– toate informațiile pe care le oferiți acestui site sunt adevărate, corecte, valabile și complete.

Orice achiziționare de servicii făcuta pe site-ul nostru din numele Dvs. va fi considerate făcuta de Dvs. sau de o persoana căreia Dvs i-ați încredințat datele de acces la contul Dvs.
Compania noastra nu poate fi ținută responsabilă în caz că datele Dvs. au fost utilizate fraudulos pentru operațiuni de pe site-ul www.sparta.md.
Dacă vom avea suspiciuni că Dvs. utilizați site-ul cu încalcarea prevederilor prezentelor Termeni și Condiții ne rezervăm dreptul de a Vă interzice accesul pe site, fiind notificat despre aceasta la adresa electronică furnizată de Dvs.
Pagina noastră web Vă pune la dispoziție un sistem automat care vă oferă posibilitatea de a căuta și verifica disponibilități pentru diferite pachete turistice și Vă permite să efectuați rezervarea dorită. Beneficierea de serviciile enumerate se supun prezentelor Termeni si Condiții, precum și Condițiilor speciale pentru fiecare serviciu în parte.
Puteți alege dintr-o multitudine de servicii disponibile pe Site, având posibilitatea de a efectua rezervări de pachete turistice sau excursii direct de pe Site (în timp real).
FCC „Clipa Siderală” acționează ca și agent pentru terți furnizori cum sunt: hoteluri, companii de transport, alții (Furnizori de Servicii Turistice). Noi nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru produsele și serviciile turistice oferite de Furnizorii de Servicii Turistice și nu garantăm acuratețea sau calitatea produselor și a serviciilor reflectate pe acest Site.

Informațiile publicate pe Site
Informațiile de pe www.sparta.md sunt publicate în limba româna și rusă. Noi nu garantăm că informația de pe pagina noastră web (incluzând, dar fară limitare, tarifele, descrierile sau datele) nu poate avea erori sau lipsuri, dar vom depune tot efortul să corectăm erorile de îndată ce ne sunt aduse la cunoștință la urmatoarele date de contact: [email protected], tel. +373 68 430 430

Condițiile Furnizorilor de Servicii Turistice
Orice rezervare sau cerere de rezervare efectuată pe Site sau prin call center va fi considerată drept intenția Dvs. de a achiziționa un anumit produs sau serviciu turistic de la www.sparta.md. Dacă cererea Dvs. va fi acceptată, veți primi un e-mail de confirmare de la noi și va intră în vigoare acest contract. Emiterea efectivă a biletelor de călătorie, semnarea contractului, efectuarea de schimbări de data, anulari de vouchere, eliberarea voucher-elor pentru hoteluri, a asigurărilor de călătorie, excursii și orice alte acțiuni ce necesită intervenție umană se va face în timpul programului de lucru al FCC „Clipa Siderală”.
Toate serviciile turistice publicate pe Site sunt în funcție de disponibilitatea Furnizorilor de Servicii Turistice. Termenii și condițiile Furnizorului de Servicii Turistice (incluzând regulile de transport al pasagerilor impus de companiile de transport, orele de intrare/ieșire din hotel, condițiile de anulare/modificare a serviciilor turistice) se vor aplica adițional Termenilor si Condițiilor acestui Site.
Termenii Furnizorilor de Servicii Turistice pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plată, obligații, anulări, modificări ale rezervărilor și restituiri de bani (dacă este cazul) ori restricții de altă natura. Unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale. În caz că aveți nevoie de condiții speciale în calatorie (loc pentru persoane cu handicap, servicii transport minori neinsoțiți, transport bagaje speciale, camera fumători/nefumători, pat în camera pentru copil), compania noastră nu garantează confirmarea acestor cereri, dar le va trimite către Furnizorul de Servicii Turistice.
La momentul navigării dvs. în Site, veți putea observa referiri către diferite condiții aplicabile ofertelor speciale. Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni, dar vă rugăm să luați legătura cu noi pentru detalii complete.
Sunteți direct responsabil pentru respectarea condițiilor impuse de Furnizorul Serviciilor Turistice timpul de îmbarcare, reconfirmarea călătoriilor sau a oricăror alte reguli.

Colectarea de opinii
www.sparta.md poate colecta opinii de la clienții săi, după ce aceștia s-au întors din vacanța cu privire la hoteluri, destinații, serviciile oferite de noi și partenerii noștri.
Clienții își dau acordul asupra publicării opiniilor pe site sau să fie folosite offline de către consultanții www.sparta.md în vederea recomandării de hoteluri/destinații, asupra publicării numelor persoanelor care au oferit opinii și a datelor acestora.
Opiniile pot fi colectate online, în sistemul disponibil pe site-ul www.sparta.md sau offline (prin email sau telefon) de către consultanții www.sparta.md.
www.sparta.md iși rezervă dreptul de a refuza anumite opinii, în special cele cu limbaj vulgar. Înainte de publicarea opiniilor pe site, www.sparta.md iși rezervă dreptul de a edita erorile gramaticale și de exprimare, fără a schimba sensul cuvintelor.
Opiniile oferite de clienți pe site-ul www.sparta.md nu pot fi publicate pe alte site-uri.

Condiții de garanție/service
Înainte de a lansa comanda, clientul trebuie să fie de acord cu “Termenii si conditiile” www.sparta.md. Existând diferențe între tipurile de servicii oferite, anume bilete de călătorie, hoteluri, excursii, asigurări medicale de călătorie, rezervarea nu poate fi efectuată până la capăt, dacă clientul nu bifează căsuța aferentă acceptării “Termenilor si condițiilor”.

Reclamații:
Problema survenită în timpul șederii turistului, trebuie comunicată de urgență către www.sparta.md pentru a o putea rezolva în timp util.
De asemenea, orice reclamație trebuie făcută în scris către unitatea de cazare, iar o copie trebuie să ajungă la www.sparta.md în maxim 2 zile de la încheierea sejurului. Toate plângerile vor fi cercetate și se va trimite un răspuns în maxim 14 zile.
Pentru rezolvarea cât mai rapidă, eficientă și pe cale amiabilă a eventualelor probleme apărute, vă rugăm să trimiteți mesajele dumneavoastră la adresa: [email protected] .

Vize și vaccinuri
Vizele nu sunt incluse în tarifele afișate. Turiștii sunt responsabili de obținerea acestora în timp util. De asemenea, turiștii trebuie să se asigure că documentele de călătorie (pașaport sau carte de identitate) sunt valabile minim 6 luni de la data părăsirii Republicii Moldova.
Vaccinurile obligatorii pentru anumite destinații intra, de asemenea, în responsabilitatea turistului.

Plată
Nu se acceptă alte modalități de plată în afară celor prezentate pe Site și nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.
În orice situație, sunteți responsabil pentru plata sumelor aferente serviciilor turistice comandate.
Plata se poate efectua cu principalele cărți de credit recunoscute si prezentate detaliat pe Site.
www.sparta.md sau Furnizorul de Servicii Turistice își rezervă dreptul de a încasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot să apară la momentul rezervărilor prin cărțile de credit. În acest caz veți fi informat despre comisioanele aplicabile. www.sparta.md își rezervă dreptul de a transfera costurile generate de penalizările de charge back. Dacă rezervarea dvs. este plătită cu cartea de credit a unei alte persoane, ne rezervăm dreptul de a cere o autorizație scrisă din partea deținătorului/proprietarului.
În cazul în care emitentul cărții dvs. de credit o cere, www.sparta.md sau Furnizorul de Servicii Turistice își rezervă dreptul de a trimite biletele de călătorie, voucher-ele sau alte documente de călătorie la adresa dvs. declarată la momentul emiterii cărții/cartelei de credit. Informația eronată despre această adresă se poate reflecta în anularea rezervării, întârzierea livrării documenteleor de călătorie și poate determina creșterea tarifului confirmat. Vă rugăm să vă asigurați că detaliile adresei dvs. de facturare se potrivesc cu cele de pe extrasul dvs. de cont.
În plus, pentru a minimiza efectele încercării de fraudare a cărții dvs. de credit, înainte de a emite documentele de călătorie, ne rezervăm dreptul de a efectua verificări aleatorii, de a cere dovada adresei dvs. și o copie a cărții de credit, precum și un extras de cont recent.
Toate tarifele și taxele pot fluctua datorită modificării cursului de schimb.

Modalități de livrare
Documentele de călătorie aferente rezervării (bilet de călătorie, voucher de calatorie sau factura) pot fi trimise prin poșta electronică, la adresa întrodusa în momentul inițierii rezervării, prin linkul pe Google Forms situat pe www.sparta.md (la adresa specificată in momentul efectuării rezervării) sau pot fi ridicate direct de la sediul nostru. Consultanții noștri Vă pot da oricand informații detaliate, dacă este necesar.

Responsabilitatea FCC „Clipa Siderală”
www.sparta.md nu este responsabilă pentru pierderile indirecte rezultate din prevederile acestor Termeni si Condiții, din utilizarea defectuoasă a Site-ului sau a serviciilor turistice rezervate și achiziționate de pe Site.
www.sparta.md nu este responsabilă pentru pierderile directe și/sau indirecte suferite de utilizator, dar fără a se limita la: posibile diferente de tarif, lipsa de disponibilitate, precum și orice alte informații incorecte comunicate și/sau preluate de la companiile de transport și/sau hoteliere sau de către toți și/sau oricare dintre societățile partenere care furnizează servicii turistice prin intermediul www.sparta.md.
www.sparta.md își rezervă dreptul să nu furnizeze serviciile turistice a căror tarife au fost afișate în mod eronat.

www.sparta.md este responsabilă doar pentru pierderile directe a căror valoare nu va depăși tariful total al serviciilor turistice achiziționate (exceptând cazurile de deces sau accidentele personale a căror valoare nu are limită).

Legături către alte Site-uri
Acest Site poate conține legături către alte pagini web externe și operate de alte părți implicate. www.sparta.md nu are nici un control sau asociere cu aceste pagini web și nu își asumă nici o responsabilitate în legătură cu acuratețea, integritatea sau calitatea acestor pagini web ale parților implicate.
Conținutul acestor pagini web externe nu reflectă produsele, serviciile sau informațiile furnizate de www.sparta.md. Orice opinii referitoare la conținutul acestor pagini web externe vor trebui redirecționate către administratorii paginilor în cauză.

Forță Majoră sau Insolvența Furnizorului de Servicii Turistice
www.sparta.md nu este responsabilă în cazul petrecerii unor evenimente cauzate de forță majoră sau în cazul în care furnizorul de servicii turistice intră în insolvență. Evenimentele majore includ, dar fără a se limita, intervenții guvernamentale, războaie, răpiri, incendii, inundații, accidente, furtuni, greve, atacuri teroriste etc. care pot afecta www.sparta.md sau furnizorii săi.

Rata de schimb
Ratele de schimb cotate pe Site sunt provenite din mai multe surse și pot să nu fie întotdeauna actualizate zilnic. Este obligatoriu să verificați ratele de schimb din ziua în care efectuați procurarea.

Modificări asupra Site-ului
www.sparta.md poate modifica de sine stătător și fără o notificare prealabila design-ul sau conținutul Site-ului, inclusiv disponibilitatea furnizorilor serviciilor turistice, baza de date, precum și alte caracteristici ale Site-ului.

Modificări ale Termenilor si Condițiilor
www.sparta.md își rezervă dreptul de a modifica sau actualiza oricând Termenii și Condițiile referitoare la utilizarea acestui Site, fără notificare prealabilă a Dvs. Versiunea actuală a Termenilor și Condițiilor va fi afișată pe Site din data în care modificările intră în vigoare. Continuarea utilizării acestui Site după publicarea acestor modificări va constitui acceptul Dvs. cu privire la aceste modificări.
Acești Termeni si Condiții reprezintă înțelegerea contractuală între Dvs. și www.sparta.md și este guvernat de legile din Republica Moldova, iar oricare litigiu va fi oferit instanțelor competente din Republica Moldova. Limba româna a Termenilor și Condițiilor va prevala în cazul unor neânțelegeri.

 

icon-1.png

Despre noi

Sparta – tabără tematică pentru copii, cu scufundare într-o atmosferă experimentală. Aceasta înseamnă implicare, lumea aventurilor, descoperire de sine şi noi prieteni.

Termeni și condiții

Politica de confidențialitate

icon-2.png

Adresa

Republica Moldova, mun. Chişinău, sector Râşcani, str. N. Dimo, 17/4Intrare de pe strada Alecu Russo, în partea stângă a Liceului „Lucian Blaga”
icon-3.png

Date de contact

Telephone fix: +(373 22) 430-430GSM/Viber: + (373 68) 430-430Email: [email protected]Luni – Vineri : 10:00 – 18:00Sâmbătă - Duminică – zile libere

Sparta.md © 2024. All rights reserved.