Avantaje

Concepte

Sparta analizează feedback-ul fiecărui copil, al fiecărui părinte, astfel cоncet anul următor să fie mai bun!

Educatorii de încredere și bine instruiți, cu o bună reputație și recenzii pozitive de la locurile de muncă și de studiu, garantează o vacanță de calitate, distractivă și sigură pentru copilul dumneavoastră!

Mijloacele moderne de comunicare vă vor permite să vă vedeți și să vă auziți copilul de două ori pe zi.

ALIMENTARE: Există un acord cu Bulgaria pentru creșterea coșului zilnic cu 28%.

Directorul de producție cu experiență din Moldova va îmbunătăți calitatea alimentelor și a serviciilor pentru copii.

IGIENA – 4 persoane din Moldova au fost invitate să curețe unitatea de catering și locurile de reședință.

PLAJĂ – lângă tabara este amplasată o plajă de piatră, o piscină mare pe teritoriul taberei, există posibilitatea de a vizita zilnic una dintre cele mai bune plaje din Bulgaria – un complex închis în ALBENA RESORT.

Sarcina noastră este să oferim fiecărui copil posibilitatea de a se deschide, atât fizic, cat și emoțional, extinzându-și potențialul interior și descoperind fațete ale personalității sale. O grămadă de creații, sport-turism, e-sport, filmări, piese de teatru, abilități de turism și drumeții, jocuri strategice și intelectuale și cunoașterea cu natura. Spartanii vor învăța să se adapteze la un nou mediu și la arta comunicării, făcându-și noi prieteni și o experiență de neprețuit!

Independența și responsabilitatea copilului

Pentru un copil, odihna în Sparta este o oportunitate de a deveni mai independent, de a învăța să aibă grijă de bunurile lor, de igienă și de a comanda în cameră. Copiii își încearcă potențialul într-un rol nou – o persoană cu o atitudine serioasă care este responsabilă de cuvintele și faptele lor. Când părinții nu sunt în preajmă, copilul începe să ia decizii pe cont propriu și își asumă responsabilitatea pentru ceea ce face.

Ei bine, cel mai plăcut lucru pentru copii sunt noii cunoscuți. În timpul schimbului, copiii reușesc nu numai să se cunoască, ci devin adevărați prieteni. Nu există nici o urmă de timiditate infantilă. Timpul împreună, locuința comună, empatia, bucuria și mila îi apropie pe copii și îi învață abilități sociale. Ei învață să ceară ajutor și să-l ofere de bună voie. Comunicarea continuă și după tabără – scriu mesaje și se telefonează cu noii prieteni. Și în viitor, există perspectiva de a fi reuniți din nou împreună și de a face o drumeție de-a lungul ținuturilor neexplorate.

Sparta este o mică școală de viață, unde se învață nu numai limba, ci și responsabilitatea, independența și prietenia.

Avantaje

  1. Fiecare se bucură de atenție: detașamente mici – pană la 20, ceea ce înseamnă o abordare individuală.
  2. Numai specialiști cu experiență: educatori responsabili și talentați ai centrului, care tratează copiii cu mare dragoste, vor lucra cu copilul dvs.
  3. Atmosferă caldă, prietenoasă și mediu confortabil. Frumos, confortabil, interesant!
  4. Copilul dvs. va fi întotdeauna supravegheat: educatorul știe întotdeauna unde este copilul.
  5. Reduceri pentru rezervări anticipate. Și, de asemenea, reduceri pentru copiii din aceeași familie!
  6. Program interesant: temă individuală pentru fiecare tură! În fiecare zi copilul va avea parte de activități diferite și interesante:

 

  • 7 tipuri de sport, drumeții, înot;
  • Excursii;
  • Master classes și ateliere creative.

Jocuri educative: misiuni, teste, concursuri și jocuri de societate.

 

 

icon-1.png

Despre noi

Sparta – tabără tematică pentru copii, cu scufundare într-o atmosferă experimentală. Aceasta înseamnă implicare, lumea aventurilor, descoperire de sine şi noi prieteni.

Termeni și condiții

Politica de confidențialitate

icon-2.png

Adresa

Republica Moldova, mun. Chişinău, sector Râşcani, str. N. Dimo, 17/4Intrare de pe strada Alecu Russo, în partea stângă a Liceului „Lucian Blaga”
icon-3.png

Date de contact

Telephone fix: +(373 22) 430-430GSM/Viber: + (373 68) 430-430Email: [email protected]Luni – Vineri : 10:00 – 18:00Sâmbătă - Duminică – zile libere

Sparta.md © 2024. All rights reserved.