Agențiilor

ACORD din ______ ______________ 2022 VIZUALIZARE/ÎNCĂRCARE

Tabăra  ”Sparta”, reprezentată de S. Jdanov, Administrația, pe de o parte, și subsemnatul Organizator, în vederea înscrierii copiilor în tabără, au încheiat un Acord:

 1. ORGANIZATOR

1.1 Formează un grup de copii – colectează documente: Acord (completând formularul de pe site), o copie a pașaportului biometric MD sau UA (sau altul cu viză), conform căruia copilul va merge în tabără.

1.2 Prețul se stabileste la înregistrarea și depunerea Contractului, a unei copii a pașaportului și a unui avans de 50 euro în lei pentru fiecare.

1.3 Plata integrală în 3 zile, înainte de check-in, dacă este mai puțin, atunci Organizatorul face asigurare din contul său.

1.4 La sosire, oferă o declarație pentru toți copiii, un plic cu acte pentru fiecare: pașaport (biometric sau cu viză), procură, adeverință medicală (formular 027/E), documente privind COVID și două fotografii 3×4 (dacă nu sunt incluse în Formular la înregistrarea pe site), actele. În caz că apar probleme privind documentele (pașaport, adeverință, certificat COVID), Copilul se întoarce de la vamă înapoi la Birou însoțit. Avansul nu este returnat. Dacă problema este adeverința medicală/foto, atunci ele sunt realizate în Bulgaria din contul Organizatorului.

1.5 În cazul în care copilul refuză călătoria din orice motiv (familie, forță majoră, boală, inclusiv prelungirea epidemiei), avansul nu se restituie, poate fi înlocuit de cineva care nu a fost în tabără cu cel puțin 7 zile înainte de tură.

1.6 Depune la birou lista grupului conform formularului convenit.

1.7 Răspunde de transportul, depozitarea și folosirea de către copil a substanțelor psihotrope, explozive și a altor substanțe interzise, ​​în conformitate cu legile țării care a descoperit aceste substanțe.

 1. ADMINISTRAȚIA

2.1 Se angajează să asigure odihnă și timp liber semnificativ copiilor, în conformitate cu Acordul.

2.2 Nu este responsabil pentru colectarea de fonduri de către Organizator, care depășesc limitele prezentului Acord.

 1. CONDIȚII DE REMUNERARE2. На группу не менее 10 чел., тренер едет бесплатно.

3.1 La trimiterea unei persoane, (care nu a fost în Sparta) recompensa este de 13 euro, iar dacă copilul a fost deja în Sparta – 5 euro, daca acestea sunt ture de 2 săptămâni. Dacă tura este de 8 zile, atunci recompensa pentru 1 persoană este de 5 euro.

3.2 Remunerarea se oferă după întoarcerea copiilor din tabără.

3.3 La un grup de cel puțin 15 persoane, organizatorul sau a 16 persoana va pleca gratuit.

3.4 Dacă liderul grupului merge în tabără la muncă, salariul se plătește în baza Acordului.

3.5 În cazul unor circumstanțe de forță majoră, Acordul își pierde vigoarea.

Verificați prețurile pe www.sparta.md  Prețurile se pot schimba.

Inclus: 5 mese pe zi, asigurare, două excursii – excursie în Balcic și o drumeție.
Adulții cu vârsta peste 18 ani se pot odihni în tura a 5-a. Preturile sunt indicate pe site.

Caracteristici de odihnă în tabăra de reabilitare pentru copii „Sparta” din Bulgaria, Balcic

 1. Cazare: în blocuri, o zona verde închisă departe de hoteluri și autostrăzi zgomotoase.
 2. Plaja Albena și alături plaja Balcic, piscina proprie și scena cu echipament (lumină, sonorizare)
 3. Securitate: echipe de până la 20 de persoane, selecția angajaților – Școala de educatori; teritoriul este protejat. Autobuze bulgare confortabile, asigurare medicală europeană.
 4. Program: 7 posturi interactive, jocuri de masă, Vocea Spartei, dans, minifotbal, volei, quest-uri, flash mob-uri, spectacole teatrale, lecții de înot, alpinism, drumeție de 1 și 2 zile (orientare, corturi, focuri de tabără), excursii educaționale , dobândirea deprinderilor de viață: să stabilească și să mențină relații; să ofere și să primească sprijin;
  5. În cazul documentelor executate/furnizate incorect pentru Copil, toate costurile pentru reemiterea documentelor sau returnarea de la vamă la birou sunt suportate de Organizator.
 5. Reclamațiile sunt acceptate în scris în termen de 10 zile de la încheierea check-in-ului.
 6. Se consideră oficială corespondența prin e-mail – [email protected]

Detalii, fotografii, videoclipuri – pe: www.sparta.md; www.youtube.com/tabăra Sparta.
Pentru grupurile sportive, este posibilă închirierea sălilor specializate
.

Cumpărând un bilet la Tabăra Sparta, ajutați 20 de copii orfani să se odihnească și să-și fortifice sănătatea.

icon-1.png

Despre noi

Sparta – tabără tematică pentru copii, cu scufundare într-o atmosferă experimentală. Aceasta înseamnă implicare, lumea aventurilor, descoperire de sine şi noi prieteni.

Termeni și condiții

Politica de confidențialitate

icon-2.png

Adresa

Republica Moldova, mun. Chişinău, sector Râşcani, str. N. Dimo, 17/4Intrare de pe strada Alecu Russo, în partea stângă a Liceului „Lucian Blaga”
icon-3.png

Date de contact

Telephone fix: +(373 22) 430-430GSM/Viber: + (373 68) 430-430Email: [email protected]Luni – Vineri : 10:00 – 18:00Sâmbătă - Duminică – zile libere

Sparta.md © 2024. All rights reserved.