Despre noi

Despre proiect:

 

SPARTA – este o tabără tematică pentru copii, cu o cufundare completă într-o atmosferă experimentală. Lideri devin cei mai buni absolvenți ai Școlii noastre de Educatori.

Detașamentele sunt formate din grupuri mici: 20 de copii pentru 2 profesori.

SPARTA – este o familie numeroasă de 20.000 de copii care a primit la mare aproximativ două mii de copii din familii cu venituri mici, orfelinate și școli-internat de la mare doar prin vânzarea de voucherilor.

SPARTA – este un scenariu ideal de vacanță pentru un copil, deoarece doar aici toate aventurile sunt excepțional de sănătoase, colegii de cameră devin cei mai buni prieteni pentru mulți ani înainte, marea este mereu caldă și soarele zambește!

Ne-am ocupat de confortul copiilor și liniștea părinților. Ca sediu pentru tabăra noastră, am ales un loc retras pe coasta Mării Negre din Bulgaria, cu terase îngropate în verdeață, departe de zonele turistice zgomotoase cu hoteluri, discoteci străine și adulți.

Baza de odihnă include toate infrastructurile:

* piscină cu instructor, disponibilitatea celei mai bune plaje – ALBENA RESORT;

* dețin un post de prim ajutor și un medic care lucrează 24 de ore pe teritoriul taberei;

* terenuri de joacă pentru fotbal, volei;

* o chill-zone la umbră cu hamace și bean baguri.

 

La originea taberei se află fundația caritabilă pentru copii – FCC „Clipa Siderală”, care funcționează din 1989, care a creat proiecte unice:

Camp Sparta este unul dintre proiectele fundației caritabile pentru copii – FCC „Clipa Siderală” din 1989.

Festivalul Prieteniei, Creativității și Sportului pentru copii, “Clipa Siderală” din 1989, reunind copii din toate regiunile Moldovei.

– Caravana de Crăciun – din 1998, de ajunul Anului Nou, organizează o sărbătoare pentru orfani din toată țara, aducând o petrecere distractivă de costum și cadouri.

– Show-ul TV „Clipa Siderală”. (1996-1999; 2003) – Premiul EMMI (New York).

– Academia lui Moș Crăciun – un program în care copiii îi pot scrie bunicului nostru natal din Moldova și pot primi în schimb o scrisoare de felicitare plină de culoare.

Toate proiectele aflate în derulare, sub auspiciile autorului și conducătorului permanent – Salavat Jdanov, își îndreaptă drumul către însăși esența unei persoane, nu numai că vorbește despre bine, ci și arată în practică cum poți decora lumea cuiva în culori vii.

Tabăra Sparta este despre implicare, o lume a aventurii, descoperirii de sine și a noilor prieteni.

Cumpărând un bilet, îi ajuți pe 20 de orfani să-și îmbunătățească starea de sănătate.

 

icon-1.png

Despre noi

Sparta – tabără tematică pentru copii, cu scufundare într-o atmosferă experimentală. Aceasta înseamnă implicare, lumea aventurilor, descoperire de sine şi noi prieteni.

Termeni și condiții

Politica de confidențialitate

icon-2.png

Adresa

Republica Moldova, mun. Chişinău, sector Râşcani, str. N. Dimo, 17/4Intrare de pe strada Alecu Russo, în partea stângă a Liceului „Lucian Blaga”
icon-3.png

Date de contact

Telephone fix: +(373 22) 430-430GSM/Viber: + (373 68) 430-430Email: [email protected]Luni – Vineri : 10:00 – 18:00Sâmbătă - Duminică – zile libere

Sparta.md © 2024. All rights reserved.